Sunday 10 January 2016

Старий Будинок - читаю українською

В цьому році я хочу прочитати якомога більше книжок українською мовою, бо вважаю, що в нас є багато цікавих книжок та авторів про яких мають знати, і до того ж, я маю намір написати декілька власних казок та історій українською мовою. "Старий Будинок" від видавництва Фонтан Казок перша книжка, яку я прочитала в цьому році. На сайті видавництва зазначено, що це містична повіть. Я б додала, що це не тільки містична повість, а й фантастична, магічна та зовсім неординарна історія з ексцентричними героями, цікавми подіями та дивовижними відкриттями, які відбуваються в старому будинку, в якому, здається, вже багато років ніхто не живе. Також мені дуже близька головна тема повісті - про те, що будь-які речі, чи то будинок, чи то маленька чашечка, що були зроблені з любов'ю, мають свою власну душу, а також, що є в нашому світі люди, які знаються на цьому та які роблять усе, щоб їх зберегти. А щодо обкладинки, то вона мене просто причарувала, і я вже не могла не купити цю книжку.

2 comments:

  1. I will definetely read this book. I like the cover and its title. Moreover I like fantasy and magic and I need to improve my Ukrainian.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Well, I'll give you this one too, of course, but I was talking about another book. But you can join me in my challenge to read books in Ukrainian this year))

      Delete